Vitamínová
zlupovacia maska je určená pre všetky typy pleti, najmä však pre
unavenú pleť, ktorá pôsobí unavene a nemá zjednotený tón pleti.
Zloženie s obsahom ovocných vitamínových extraktov aceroly a amalaki sa zameriava na zlepšenie antioxidačnej ochrany, zjednotenie tónu a udržanie hydratácie pleti.
Pozrite si videonávod, kde vám poradíme, ako tento typ masky správne používať: kliknite tu
- vďaka obsahu amalaki a aceroly s vysokým podielom vitamínu C pôsobí antioxidačne, zjednocuje tón pleti a eliminuje pigmentácie
- zabraňuje strate hydratácie a vďaka obsahu extraktu z morských rias pokožku preukázateľne hydratuje o 59,6%
- vďaka obsahu kukuričného škrobu a kremeliny zanecháva pokožku čistú, jemnú a matnú
V miske zmiešajte masku s vlažnou
vodou v pomere cca 1:3 (1 diel masky + 3 diely vody) na hustejšiu pastu a
naneste ju na pleť v hrubšej rovnomernej vrstve. Množstvo masky môžete
prispôsobiť svojim potrebám (1 čajová lyžička prášku obvykle stačí na
pokrytie celej tváre). Nechajte 10-15 minút pôsobiť. Keď sa prestane
lepiť na prst, uvoľnite okraje masky a jemne ju odlúpnite. Neoplachujte.
Zvyšky dočistite vlhkým tampónom/konjak hubkou, naneste toner, sérum a
hydratačný krém. Používajte 1-2 krát týždenne.
Konzistencia masky by mala byť hutnejšia, môžete ju pred aplikáciou nechať 1 minútku po rozmiešaní odstáť. Hrubšia
vrstva by mala byť najmä na okrajoch, preto pri aplikácii dbajte na to,
aby ste ju aj v týchto miestach naniesli vo dostatočnej vrstve, inak
okraje vyschnú.
Na jednu aplikáciu na oblasť tváre potrebujete cca 4 – 5 g prášku – celé balenie vystačí na 4-5 aplikácií.
- Zloženie: Diatomaceous Earth (kremelina), Zea Mays
Starch (kukuričný škrob), Algin (extrakt hnedých rias), Emblica
Officinalis Fruit Powder (organický ajurvédsky prášok Amla – Amalaki),
Rubia Cordifolia Root Powder (organický prášok Manjishta), Malpighia
Punicifolia (Acerola) Fruit Extract (extrakt z aceroly), Hydrolyzed Oat
Protein (ovsený proteín), Calcium Sulfate Hydrate (sadrovec),
Tetrasodium Pyrophosphate (pyrofosfát), Allantoin (alantoín)